Nedräkning

Kakelsättaren och golvläggarna är snart färdiga. Elektrikerna ska bara sätta upp några lampor och rörmokaren står i startgropen för att montera toaletter och blandare. Till veckan levereras vitvarorna och snickarna ska sätta upp lister och innerdörrar. Nu går det undan på bygget.

Inflytt är planerad v 22 men allt tyder på att det blir tidigare. Vår lägenhet är uppsagt till 1 maj då vi sista veckorna tänkte bo hos mina föräldrar, så vore ju toppen flytta till huset direkt. Bara ett problem, skjutdörrarna till garderoberna levereras först v 18, dvs sista veckan i maj. Enligt vår KA ska det dock inte vara några problem att göra slutbesiktningen innan skjutdörrarna är på plats. Till veckan ska han göra ett besök på bygget och då bör vi kunna få ett datum för slutbesiktning och samråd med bygginspektören på kommunen.

Vad skönt det vore att ha hunnit boa in sig innan det är dags att åka in till BB.

tulpaner

Glad Påsk!

Annons

2 reaktioner på ”Nedräkning

  1. Vad kul med inflytt!! Kan vi få se bilder? Golv (nyfiken, vi har valt samma) och kök? Vad blev det för bänkskiva?

    1. Ska ta med kameran till bygget på fredag så kan jag lägga upp lite bilder. Är bara risk att dom täckt över golvet. Tycker det ser riktigt fint ut med Milky White!

      Blir bänkskiva i granit, Impala som är svart med lite gråa inslag, men den är inte monterad ännu. Det kommer hända mycket närmaste veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s